Lägenhetshotell i Åre

Utöver de traditionella hotellen i Åre finns det också ett bra utbud av lägenhetshotell. Här presenterar vi några av de populäraste lägenhetshotellen som ligger i centrala Åre.

Bubblans Apartments
Bubblans Apartments lägenheter i ÅreBubblans Apartments erbjuder moderna lägenheter med upp till fyra sovrum. De större lägenheterna ger ett unikt boende i Åre för lite större sällskap eller familjer.

mer-info

 

 

Holiday Club Åre Apartments
Holiday Club Åre lägenhetshotellDetta populära lägenhetshotell i centrala Åre har totalt 66 lägenheter som alla har moderna kök och en vardagsrumsdel med bland annat TV och bäddsoffa.

mer-info

 

 

Sök samtliga lägenhetshotell i Åre

De lägenhetshotell i Åre som presenteras ovan är ett mindre urval och det finns självfallet fler alternativ om du är intresserad. Via formuläret nedan kan du söka upp samtliga lägenhetshotell i Åre som går att boka online med prisgaranti. I ett andra steg kan du även utöka din sökning till att innefatta orter i Åres närområde.


Är du ofta i Åre och vill tipsa oss om ett lägenhetshotell som du tycker borde presenteras här? Tveka i så fall inte att kontakta oss och dela med dig av dina erfarenheter.